Головна Новини Суспільство події Справа вбивства Ірини Фаріон: підозрюваний залишиться під вартою до 2025 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа вбивства Ірини Фаріон: підозрюваний залишиться під вартою до 2025 року

Підозрюваного у вбивстві Фаріон Зінченка суд залишив під вартою

сьогодні, 15:00
Поділіться публікацією:

Львівський суд залишив під вартою В’ячеслава Зінченка, обвинуваченого у вбивстві Ірини Фаріон. Під час засідання Зінченко заявив про загрозу від російських спецслужб та радикально налаштованих осіб, а його захист вимагає продовження арешту.

Справа вбивства Ірини Фаріон: підозрюваний залишиться під вартою до 2025 року

Судове засідання у справі вбивства Ірини Фаріон

У середу, 19 вересня, у Галицькому районному суді міста Львова відбулося чергове судове засідання у гучній справі вбивства Ірини Фаріон. Підозрюваний В’ячеслав Зінченко був привезений до залу суду під суворими заходами безпеки, а у залі також присутня його мати.

Під час засідання, Зінченко зробив гучну заяву. Він сказав, що йому постійно загрожує небезпека з боку російських спецслужб і радикально налаштованих осіб. 

"Мене ховають, бо мені загрожує небезпека. Мене ховають від російських спецслужб, від радикально налаштованих осіб. Я з собою нічого робити не збирюсь. Я себе вбивати не хочу ні в якому разі. Тож якщо зі мною шось станеться, то мені "допомогли", — заявив підозрюваний у вбивстві.

Адвокат підозрюваного, Ігор Сулима, інформував присутніх, що збирається просити суд продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Суд, зважаючи на викладені обставини і загрозу безпеці підозрюваного, вирішив залишити Зінченка під вартою до 26 січня 2025 року, тим самим задовольнивши запит захисту. 

Раніше “Коментарі” писали, захист потерпілих наполягає на найсуворішому покаранні для підозрюваного Вʼячеслава Зінченка. Адвокатка Наталія Романик оголосила на пресконференції у Львові, що існують усі підстави для перекваліфікації обвинувачення з умисного вбивства на те, що передбачає довічне ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини