Головна Новини Суспільство події Собчак рознесла пропагандиста Попова: чайлдфрі в центрі скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Собчак рознесла пропагандиста Попова: чайлдфрі в центрі скандалу

Конфлікт у серці Кремля: Ксенія Собчак проти Євгена Попова на тлі обговорення закону про чайлдфрі

сьогодні, 13:09
Поділіться публікацією:

Російська телеведуча Ксенія Собчак висміяла депутата і пропагандиста Євгена Попова під час обговорення законопроєкту про заборону руху чайлдфрі. Ця ситуація швидко переросла в публічний конфлікт.

Собчак рознесла пропагандиста Попова: чайлдфрі в центрі скандалу

Ксенія Собчак критикує депутата Євгена Попова

Перепалка почалася після того, як Собчак поділилася відео із засідання, де обговорювали новий закон. Вона звернула увагу на те, як Попов заявив, що чайлдфрі в Росії не є дуже популярним і, за його словами, він навіть перевіряв кількість підписників у відповідних групах, що, на його думку, підтверджує цю думку.

Собчак не втрималася від іронії, і саме її зауваження викликали обурення Попова. 

Собчак написала: "Попов несміливо натякнув, що явище чайлдфрі не дуже-то поширене у нас у Росії, можна сказати чуже. І пояснив, що гуглив пабліки з тематикою чайлдфрі — і в них відносно небагато підписників".

Він відповів у різкому тоні, звертаючись до неї на "ти" і назвавши "дитинкою". Попов звинуватив Собчак у тому, що вона боїться "повернутися до нормальності" та згадати, де її справжня батьківщина. Він також зазначив, що, як депутат, завжди ставить важливі для його виборців питання, і порадив Собчак краще користуватися пошуком в інтернеті, аби ознайомитися з його позицією.

Собчак не пройшла повз коментаря Попова та продовжила публічну перепалку. 

"Євгене, як депутату, вам варто чітко і ясно взяти себе в руки, оговтатися і вийти з образу сусіда в трениках, який виходить на сходовий майданчик покурити з похмілля і вчить сусідку життя. "Парламентаризм, дитинко", "вміла б гуглити", звернення на "ти". Це так вас до вищого законодавчого органу готували, відучували поважати незнайомих жінок в Інтернеті?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини