Головна Новини Суспільство події Снігова повня 16 лютого: чого не можна робити в цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Снігова повня 16 лютого: чого не можна робити в цей день

Сніжний Місяць у знаку Лева – це час, коли не можна буде покладатися на волю випадку

16 лютого 2022, 16:34
Поділіться публікацією:

Повня у Леві — це чудовий час розкласти по поличках свої думки і визначитися зі своїми бажаннями. Цього дня ви можете відчути приплив сил та енергії, який необхідно буде витрачати раціонально. Про це повідомляє Главред.

Снігова повня 16 лютого: чого не можна робити в цей день

Повня - фото з відкритих джерел

Що не можна робити в Повний місяць 16 лютого 2022 року: 

Конфлікти. Цього дня емоції можуть взяти гору над розумом, тому важливо знаходити компромісні рішення, щоб не конфліктувати з людьми навколо себе.

Нові проекти. Цей день — не найкращий час для прийняття рішень. Сьогодня можна лише планувати, щоб потім не натрапити на труднощі й не проґавити важливих деталей.

Обіцянки. 16 лютого краще не давати жодні обіцянки, тим паче не оцінивши заздалегідь свої сили та вміння. Цього дня саме через обіцянки можна потрапити у скрутне становище.

Фінансові операції. Цього дня можливо випадково витрати зайве. Асрологи дають рекомендацію 16 лютого не здійснювати імпульсивних покупок і не позичати гроші, адже це може призвести до фінансових труднощів у майбутньому.

Як повідомляли раніше "Коментарі", астрологи запевняють, що деяким знакам Зодіаку дуже важко розлучатися з речами та предметами. Ці знаки Зодіаку звикли все тягнути додому і нічого не викидати. Їхнє бажання тягнути в будинок всякий мотлох часто стає причиною конфліктів з близькими людьми.

Також "Коментарі" писали, що астрологи назвали представників зодіакального кола, які не здатні брехати, а намагаються, навпаки, з усіма бути чесними. Чесність — цінна позитивна якість і риса характеру людини, але, на жаль, її повною мірою мають не всі представники зодіакального кола.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини