Скільки у 2023-му заробило керівництво Держекспортконтролю

Голова Державної служби експортного контролю України Олександр Павліченко заробив у 2023 році 1 225 473,72 грн

Портал "Коментарі" надіслав запит до Державної служби експортного контролю України на інформацію про зарплату керівництва відомства. Згідно з отриманою відповіддю стало відомо, які фактичні виплати отримало керівництво Держекспортконтролю у 2023 році.

Варто зазначити, що зарплата, нарахована керівництву Держекспортконтролю України включає посадовий оклад, надбавку за ранг та вислугу років та інші виплати, передбачені чинним законодавством.

Далі надаємо ексклюзивні дані щодо виплаченої заробітної плати голови Держекспортконтролю та його заступників.

Так у 2023 році голові Державної служби експортного контролю України Олександру Павліченку нараховано заробітну плату в сумі 1 225 473,72 грн.

Першому заступнику голови Володимиру Процьку у 2023 році нараховано – 446 381,40 грн.

Заступнику голови Олегу Цільвіку – 1 132 825,82 грн.

Також портал "Коментарі" повідомляв, скільки у минулому році зробило керівництво Державної митної служби України.

Ще раніше "Коментарі" писали про те, які зарплати у 2023-му отримувало керівництво Міноборони. А також - скільки у 2023-му заробило керівництво Укрдержархіву.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Україна та Швейцарія приступають до підготовки проведення Глобального саміту миру на рівні лідерів держав. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, який з 15 січня перебуває з візитом у Швейцарії. Він візьме участь у Світовому економічному саміті у Давосі. Раніше там же відбулися чергові консультації щодо української Формули миру. Які шанси на те, що Глобальний саміт миру покладе край російсько-українській війні та цілій низці конфліктів, які зараз спалахують у різних частинах планети? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.