Шмигаль розповів, коли Україна відкриє кордони

При цій же умові, за словами Шмигаля, можна пом'якшувати карантин в Україні

В кінці серпня Україна офіційно закрила свої кордони для іноземців. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль в прямому ефірі по ТВ повідомив, коли ж іноземним громадянам дозволять в'їжджати в нашу країну. Про це передають "Факти".

За словами Шмигаля, Україна дозволить в'їзд іноземцям на територію країни, якщо протягом двох тижнів буде спостерігатися спад коронавірусу. Прем'єр також переконаний, що в разі будь-якого скорочення нових випадків можна також буде приймати рішення про ослаблення карантину в Україні.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ще 2088 українців підчепили коронавірус. Всі вони отримали позитивні тести на COVID-19 з лабораторій вчора. У лідерах за темпами поширення інфекції в цей раз виявилася Харківська область. Про це йдеться на сайті РНБО. У вихідні наступ коронавірусу на Харківщину не був настільки стрімким. Наприклад, вчора лікарі відзвітували про 187 нових випадків за добу. Сьогодні ж ця цифра майже на сотню більше. За день медики підтвердили COVID-19 у 262 жителів області. Сьогодні, 1 вересня, це найвищий показник в Україні.