Ще шістьох росіян внесли до "чорного списку": вони загрожують нацбезпеці України

Вони працювали над пропагандистським фільмом про Крим

Мінкульт України прийняв рішення внести ще шістьох російських артистів до переліку осіб, що загрожують національній безпеці нашої країни, передає видання "Детектор медіа".

Повідомляється, що всі вони брали участь в роботі над кінострічкою "Пункт пропуску. Офіцерська історія". Фільм розповідає історію двох військовослужбовців із Криму, які опинилися в полоні у Служби безпеки України.

Так до "чорного списку" осіб, які загрожують українській нацбезпеці потрапили: Олександр Зачиняєв, Валерій Карпов, Іван Соловйов, Віра Соколова, Леонід Рудкевич, а також Євген Ширяєв.

Нагадаємо, що українським шанувальникам реп-творчості російського виконавця Моргенштерна час готувати гроші на закордонні концерти свого кумира. З 28 квітня 2021 року артисту офіційно заборонений в'їзд на територію України. Відтепер Моргенштерн разом з іншими 180 представниками культурної галузі вважається загрозою для національної безпеки України. Представники Мінкульту внесли артиста в так званий "чорний список".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що одна зі студенток столичного ВНЗ, не підбираючи слова, розкритикувала співвітчизників за ставлення до російського співака Басти. Дівчина не бачить жодних проблем в тому, що раніше виконавець давав концерти на території окупованого Кримського півострова. На її думку, артист повинен залишатися артистом, а будь-які політичні чвари нічого не значать. Більш того - вона вважає, що Україна вже "прое *** а" Крим, тому радить всім незгодним швидше "змиритися, бл ** ь".