Головна Новини Суспільство події Рейтинг авіакомпаній України: портал «Коментарі» запускає нове опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг авіакомпаній України: портал «Коментарі» запускає нове опитування

За підсумками опитування буде складено рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України

21 квітня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" та рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", яка наразі є головним рейтинговим ресурсом онлайн, запускає нове опитування серед українців. На цей раз ми визначимо "Рейтинг найпопулярніших авіакомпаній України". Голосування триватиме з 22 квітня по 4 травня 2021 року.

Рейтинг авіакомпаній України: портал «Коментарі» запускає нове опитування

Рейтинг авіакомпаній України. Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Авіаперельоти давно стали невіддільною частиною комфортного пересування. І при виборі авіакомпанії клієнт, як правило, орієнтується на такі чинники: комфорт, безпека, надійність і цінова політика.

Авіакомпанії України мають досить велику мережу авіаперевезень пасажирів як усередині країни, так і за її межами. І кожна з цих авіакомпаній унікальна.

Видання "Коментарі" пропонує вам вибрати найпопулярнішу авіакомпанію України, яка поєднує в собі всі фактори для комфортного перельоту. За результатами голосування буде складено рейтинг з 11 представлених авіакомпаній.

Ваша задача проста — встигнути проголосувати за одну з авіакомпаній!

Відзначимо, що кожен бажаючий може віддати свій голос за улюблену авіакомпанію, причому анонімно — ніхто крім вас не дізнається, за кого ви проголосували (інші будуть бачити лише загальну статистику). Вибрати можна тільки одну авіакомпанію. Змінити своє рішення після голосування вже буде неможливо.

Раніше портал "Коментарі" та рейтингова платформа "Ratings.comments.ua" запустили опитування "Найпопулярніший супермаркет Києва". Голосування ще не закінчено. Встигніть оцінити ТОП-10 найпопулярніших продуктових торгових центрів у Києві, які намагаються врахувати смаки кожного клієнта, щоб утримати своїх відвідувачів і залучити нову аудиторію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини