Путін переходить до плану ядерного шантажу: віддано наказ про підготовку теракту на ЧАЕС

На контрольованій російськими військами ЧАЕС планується створення техногенної катастрофи, відповідальність за яку окупанти намагатимуться перевести на Україну

Президент РФ Володимир Путін віддав наказ щодо підготовки теракту на Чорнобильській атомній станції. Сьогодні ЧАЕС перебуває під повним контролем військ РФ і саме окупаційні війська можуть за наказом з Кремля створити техногенну катастрофу. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

Після того, як може бути здійснений теракт, окупаційні війська намагатимуться перекласти всю відповідальність за вчинене на українських захисників. На даний момент Міжнародне агентство з атомної енергії не може бути відключене російськими військовими від моніторингу. Станція знеструмлена. Ресурсу наявних дизель-генераторів вистачить приблизно 48 годин.

Зазначається, що українських працівників ніхто на територію ЧАЕС не допускає. Туди за наказом білоруського диктатора Лукашенка зайшли ремонтники з Білорусі.

Українські розвідники попереджають, що, переодягнувшись у форму ремонтників на територію ЧАЕС, заходять російські диверсійні групи. Саме їм і поставлено завдання організувати теракт.

У розвідці також повідомляють, що останнім часом російські окупанти завдали ударів по Запорізькій АЕС та Харківському фізико-технічному інституту.

Українська розвідка припускає, що після провалу наземної операції в Україні та безрезультативних переговорів Путін може ухвалити рішення влаштувати ядерний шантаж як для України, так і для всього світу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - на Сумщині серед поля затримали майже три десятки "визволителів", що заблукали.