Прощай, Ізраїль: МАУ скасувала рейси в Тель-Авів

МАУ скасовує два рейси до Ізраїлю на час зимової навігації

Авіаперевізник "Міжнародні лінії України" продовжує скорочувати польотний розклад для зимового сезону. Тепер під скасування потрапили рейси до Ізраїлю. Нововведення набудуть чинності з 8 листопада. Про це повідомила прес-служба компанії МАУ.

Так, рейс між Києвом і Тель-Авівом скасують на весь сезон зимової навігації. А ось рейс Харків-Тель-Авів, імовірно, відновлять з 5 грудня.

У компанії говорять, що скасування рейсів пов'язана з продовженням карантину, рішення про яке прийняв уряд Ізраїлю.

При цьому, інші рейси між Україною та Ізраїлем залишаться без змін в період зимової навігації: Київ - Тель-Авів - Київ (8 частот в тиждень); Одеса - Тель-Авів - Одеса (2 частоти в тиждень); Дніпро - Тель-Авів - Дніпро (1 частота в тиждень); Харків - Тель-Авів - Харків - (1 частота в тиждень починаючи з 6 грудня).

Як повідомляв портал "Коментарі", авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з 12 жовтня оновлює заходи безпеки на літаках для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. Так, відомо, що носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів старше 6-ти років протягом всієї подорожі як в аеропорту, так і на борту літака. Забезпечення себе необхідною кількістю засобів захисту покладається на пасажира. Необхідна кількість масок під час подорожі регулюється відповідно до правил використання одноразових масок.