Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: коли відпустить спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: коли відпустить спека

За прогнозами синоптиків, сьогодні, 10 червня, очікувати прохолоди не варто. Спека буде тільки посилюватися

10 червня 2020, 06:50 comments2123
Поділіться публікацією:

Спека, яка накрила Україну, в середу, 10 червня, буде тільки посилюватися. На більшій частині України синоптики обіцяють безхмарну і майже безвітряну погоду. Відповідний прогноз на сьогодні зробили синоптики Укргідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: коли відпустить спека

Найбільш розпеченим сьогодні буде Південь України. Досить спекотно буде навіть в тіні. На Миколаївщині та Херсонщині термометри вдень покажуть +35. Не набагато легше доведеться жителям Кіровоградщини, Дніпропетровщини та Запоріжжя. У них повітря розігріється до +34.

Схід України також буде у владі палючого сонця. Температура повітря вдень коливатиметься в межах 30 — 33 градусів зі знаком плюс.

Не варто розраховувати на прохолоду і жителям українського півночі. Максимальна температура вдень тут — плюс 33. І тільки до вечора стане трохи легше. Вночі ж температура і зовсім впаде до +17.

І поки не добралася спека до західної частини України. Тут максимально спекотними будуть Волинська область, Хмельницький та Чернівці. Вдень синоптики обіцяють до +28. В інших регіонах на Заході буде на кілька градусів менше. Однак в будь-який момент довгоочікувану прохолоду може принести дощ, так як ймовірність червневих гроз все ще досить висока.

Прогноз погоди в Україні: коли відпустить спека - фото 2

Спека послаблювати хватку в Україні, в цілому, поки що не збирається. І тільки ближче до вихідних українці зможуть трохи видихнути. В Україну повернуться грози і температура, хоч і не сильно, але все ж впаде.

Раніше "Коменатрі" розповідали про поради, які знадобляться парам, котрі займаються сексом під час спеки. Ми впевнені, що близькість не повинна залежати від погоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини