Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: грози відступають, але не скрізь
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: грози відступають, але не скрізь

В Україну поступово повертається сонячна і спекотна погода

25 червня 2020, 06:51 comments1265
Поділіться публікацією:

Грозові дощі поступово покидають межі України. Замість них вже сьогодні на територію країни увірветься спека. Майже всюди погода буде сухою і сонячною. Такий прогноз сьогодні, 25 червня, зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: грози відступають, але не скрізь

Після незначного і короткочасного похолодання червнева спека почне відвойовувати свої позиції. Вже сьогодні вона охопить південні та східні регіони України. Максимальних +28 варто очікувати в Луганській, Запорізькій, Миколаївській областях, а також у Криму. Дощів у цих регіонах найближчим часом не передбачається. Досить теплими будуть і ночі. Термометри покажуть до 20 градусів тепла.

Лише трохи прохолодніше буде на Півночі та в Центрі України. Хоча, скажімо, в Києві повітря вдень також пристойно розігріється, а стовпчики термометрів піднімуться до +28. Також буде сухо і майже безхмарно.

А ось на Заході України денна температура хоча і трохи підніметься, але дощі нікуди не підуть. Регіони, які найбільше постраждали від повеней, знову опиняться під ударом стихії. Грозові дощі синоптики обіцяють у всіх західних регіонах, крім Рівненської області. Повітря прогріється вдень до 25-27 градусів тепла.

Прогноз погоди в Україні: грози відступають, але не скрізь - фото 2

Найближчим часом очікувати повернення гроз жителям Півночі, Центру, Півдня і Сходу не варто. Як мінімум, до наступного тижня тут має бути сонячно і спекотно. А ось на Заході ймовірність гроз все ще буде високою.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про наслідки потужних злив. ДСНС показала, як виглядає Прикарпаття з висоти пташиного польоту. Масштаби лиха вражають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини