Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: дощі повертаються
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: дощі повертаються

Дощі, які синоптики прогнозують для України сьогодні, 30 червня, не зможуть приборкати спеку

30 червня 2020, 06:49 comments2405
Поділіться публікацією:

У вівторок, 30 червня, в Україні збережеться спекотна погода. А північні, центральні та південні регіони накриють дощі. Такий прогноз зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди в Україні: дощі повертаються

Найспекотнішими сьогодні будуть Харківська, Луганська і Донецька області. Дощі їх не зачеплять. Погода буде сухою, а місцями безхмарною. Повітря вдень розігріється до +32 — +33 градусів.

До +33 стовпчики термометрів піднімуться і на Півдні країни. Однак там тимчасову прохолоду можуть принести дощі. Щоправда, не скрізь і не надовго. Опадів варто очікувати вдень. Вночі погода буде сухою і теплою. На термометрах — від +19 до +22.

Всього на кілька градусів менше буде у вівторок в Центрі та на Півночі України. Практично всюди вдень можуть пройти дощі, а сонця майже не буде.

Дощі  залишили і територію західної України. Сьогодні синоптики обіцяють там суху погоду з незначною хмарністю. Денна температура буде на рівні 24-26 градусів вище нуля. Опади можливі лише в Чернівецькій області.

Прогноз погоди в Україні: дощі повертаються - фото 2

До речі, вже незабаром дощі почнуть поступово повертатися в західні регіони. Разом з ними прийдуть і грози. А ось на схід йде аномальна спека.

Раніше "Коментарі" розповідали, як боротися з пітливістю в спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини