Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на вихідні: в яких регіонах пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на вихідні: в яких регіонах пройдуть дощі

Синоптики розповіли, в яких областях України 20 і 21 червня буде спекотніше за все

20 червня 2020, 08:07 comments2176
Поділіться публікацією:

У найближчі два дні – 20 і 21 червня – практично по всій території України переважатиме нестійка погода з частими грозовими дощами, які іноді будуть супроводжуватися градом, шквальним вітром або навіть смерчами. Причиною цього є специфічна синоптична ситуація, сприятлива для утворення купчасто-дощових хмар, з яких і утворюються грози. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на вихідні: в яких регіонах пройдуть дощі

На вихідних в більшості областей нашої країни пройдуть грозові дощі, вдень в окремих районах можливий град та шквали 15-20 м/с, на Закарпатті та Прикарпатті очікуються значні дощі, лише у неділю на сході країни без опадів.

Температура в західних областях вночі становитиме 12-17 градусів тепла, вдень – 20-25 градусів. На решті території України вночі температура повітря буде на рівні 15-20 градусів, вдень – 25-30 градусів, на сході країни до повітря прогріється до 33 градусів тепла.

У Києві в суботу і неділю очікуються короткочасні дощі з грозами. Температура повітря вночі буде на рівні 17-19 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до 27-29 градусів.

Нагадаємо, в небі над Києвом вчора з'явилося незвичайна хмара у вигляді гриба або воронки. У Державній службі з надзвичайних ситуацій запевняють, що в цьому явищі немає нічого поганого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини