Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 4 червня: де в Україні чекати на грозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 4 червня: де в Україні чекати на грозу

Грозові дощі принесуть із собою в Україну незначне потепління

4 червня 2020, 07:01 comments1734
Поділіться публікацією:

Дощі не збираються залишати територію України. Цього четверга, 4 червня, вони прийдуть ще й з грозами. Такий прогноз погоди на сьогодні зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Прогноз погоди на 4 червня: де в Україні чекати на грозу

Щоправда, є і хороші новини. Разом з грозами в Україну повернеться і тепло. Літньої спеки, звичайно, чекати не варто. Але термометри все ж піднімуться на кілька градусів вгору.

Єдині, хто може сміливо ховати парасольки сьогодні, — це кримчани. На півострові буде сонячно і +21. На всій іншій території України грозовий дощ може застати вас зненацька в будь-який момент. До речі, дощити може і завтра, 5 червня.

А тепер до гарних новин. Літнє тепло хоч і поступово, але все ж пробирається в Україну. В західних регіонах, де температура напередодні ледве піднімалася до +14, вже сьогодні стовпчики термометрів покажуть вдень +19. Приблизно така ж ситуація буде на Півночі та в Центрі України.

А ось жителі східних регіонів відчують червневе тепло більш виразно. Максимум вдень на Харківщині і на Донбасі — 22 градуси. Лише на один-два градуси прохолодніше буде на Півдні України.

Прогноз погоди на 4 червня: де в Україні чекати на грозу - фото 2

Ну а тим, хто вже хоче відчути червневу спеку, синоптики пообіцяли — чекати залишилося недовго. Вже на вихідних дощі почнуть відступати. Замість них прийде маса гарячого повітря. У деяких регіонах термометри покажуть відразу 28 градусів тепла.

Раніше "Коментарі" розповідали, яким, за прогнозами синоптиків, повинен бути червень. Можливо, українці таки не залишаться без літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини