Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 13 червня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 13 червня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі

Синоптики розповіли, в яких областях України сьогодні буде спекотно

13 червня 2020, 08:36 comments1438
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 13 червня, по всій території України, крім Луганської області, пройдуть тимчасові дощі з грозами. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Прогноз погоди на 13 червня: в яких регіонах сьогодні пройдуть дощі

Температура повітря вдень прогріється до +29-32 градусів тепла. У Центральних областях очікується +31-33 градуси тепла. Вночі синоптики прогнозують +18-20градусов тепла.

Найспекотніше сьогодні буде в Луганській області, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до +33... +35 градусів. Найпрохолодніше сьогодні буде в Івано-Франківській і Одеській областях, там стовпчики термометрів 13 червня піднімуться до +25... +27 градусів.

Раніше "Коментарі" писали, що фахівці роз'яснили, чи впливають на передачу коронавіруса кондиціонери, охолоджуючи повітря в приміщеннях влітку. Включені побутові кондиціонери влітку, в умовах їх правильного використання, не впливають на ризик передачі нової коронавірусної інфекції, тому що не є системами вентиляції. Принцип роботи кондиціонерів полягає в забирання повітря з приміщення, охолодженні і його поверненні назад в те ж приміщення. Так що кондиціонер не розбавляє повітря закритих приміщень чистим повітрям зовні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини