Прогноз погоди на 10 грудня

Погода в Україні у четвер, 10 грудня, буде прохолодною і з великою кількістю опадів

Сьогодні в Україні так само буде холодно, з великою кількістю опадів. Синоптики прогнозують на Західній Україні дощі та снігопади, місцями буде ожеледь. Вночі будуть заморозки, а вдень стовпчики термометрів покажуть плюсову температуру.

Водночас на сході будуть морози, але опадів не прогнозують, повідомляє Укргідрометцентр.

На Західній Україні хмарна погода протримається до самого вечора. На півночі України синоптики прогнозують замерзання дощу і мокрого снігу на дорогах. Повітря там прогріється до -1...+1 градуса. На півдні небо покриється хмарами та буде похмурим весь день. Там стовпчики термометрів максимально покажуть 3 ... 5 градусів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в середу Україна ще побуде під впливом потужного північно-східного антициклону Xavier і опадів не очікується. У більшості областей буде прохолодна і морозна погода. Але вже на цьому тижні температура повітря в багатьох регіонах країни піде вгору. Синоптик повідомила, що в столиці в середу ще буде холодно - до 4 градусів морозу. І вже 10-го грудня в Києві почне падати атмосферний тиск, температура повітря підвищиться до нуля або навіть до 1 градуса морозу.