Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: коли в Україні закінчаться дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: коли в Україні закінчаться дощі

В Україні у середу, 3 червня, не залишиться жодної області, де не буде дощити

3 червня 2020, 07:00 comments2116
Поділіться публікацією:

Дощі, які стали візитною карткою травня цього року, схоже, не збираються відступати і в червні. За прогнозами синоптиків сьогодні, 3 червня, небо над Україною знову затягне дощовими хмарами. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Прогноз погоди: коли в Україні закінчаться дощі

Дощовим сьогоднішній день буде буквально всюди — від Заходу до Сходу. Щоправда, жителям східних регіонів трохи більше пощастить з теплом. У них стовпчики термометрів вдень можуть піднятися до +22, чого не варто чекати жителям західних областей. Саме ці регіони залишаються найхолоднішими в Україні. Сьогодні вдень там слід чекати максимум +14. Але це без урахування Закарпаття. Там, хоч і ненабагато, але все ж буде тепліше. Але парасольку теж краще вдома не забувати.

Весь день буде поливати дощами центр і північ України. Але є і хороші новини. Порівняно з вчорашнім днем, стане трошки тепліше. Повітря прогріється до +18. На півдні термометри покажуть від +19 до +21. Але день також буде дощовим.

Що стосується питання, коли ж українці все-таки зможуть заховати парасольки, то тут прогнози синоптиків невтішні. Грозові або ж затяжні дощі залишаться з нами, щонайменше, ще на кілька днів. Лише ближче до вихідних, за даними Українського гідрометцентру, може повернутися сонячна погода. Та й то не скрізь. Першими літнім теплом і сонцем зможуть насолодитися мешканці Сходу і Півдня країни. Потім поступово спека увірветься на всю територію України.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні дозволили відкрити пляжі. Але тим, хто захоче поніжитися на сонечку, доведеться дотримуватися правил. Головне тепер — зняти куртки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини