Продовження “Чорної п'ятниці": чому українцям важливо знати про “Кіберпонеділок”

“Кіберпонеділок” - день великих знижок в онлайн-магазинах

Практично всі знають про "Чорну п'ятницю", але майже ніхто не ознайомлений з "Кіберпонеділком". Що це за день та чому про нього варто знати, нумо розберімося.

"Кіберпонеділок" - це продовження "Чорної п'ятниці", тільки в онлайн режимі. Продавці віртуальних магазинів практикують таку традицію вже 15 років.

Нині в період пандемії цей день актуальніший за "Чорну п'ятницю", адже більшість покупок здійснюється громадянами саме через інтернет.

Щоб отримати користь від "Кіберпонеділка", потрібно заздалегідь скласти список потрібних речей та вказати їх звичні ціни. Адже, якщо ви бачитимете безліч пропозицій, то можете придбати те, що вам зовсім не потрібно.

Одразу визначте, скільки грошей ви можете потратити. Аби не виникло проблем з розрахунком, перевірте чи на електронному гаманці або карті є кошти.

При покупці звертайте увагу на відгуки. Адже за великими знижками може ховатися неякісний товар.

Цього разу як продавці, так і покупці очікують грандіозних знижок. Торгові майданчики вже за тиждень оголосили про акції та знижки в своїх інтернет-крамничках.

Серед товарів, які цього дня купують люди, найбільше гаджетів, побутової техніки, одягу, взуття, іграшок, засобів по догляду за собою.

Нагадаємо, що більшість українців не задоволені тим, як проходить “Чорна п'ятниця” в нашій країні. За їх словами, продавці пропонують занадто маленькі знижки. Також за зниженою ціною товар можна не встигнути купити, тому, що він закінчується занадто швидко.

Сайт “Коментарі” розповідає, чому "Чорна п'ятниця" називається саме так.