Приморозить 14-градусний мороз: повідомили, коли Україну буде замітати снігом

Актуальний прогноз погоди

Ситуація з погодою в українських регіонах зазнає різких змін, вже швидко стовпчик термометра показуватиме мінусову температуру. Про це повідомила відома прогнозистка Наталка Діденко.

16 листопада в нашій країні прогнозуються невеликі дощі, а на територіях Київщини, Чернігівщини та Сумщини вже йтиме мокрий сніг. Майже по всіх українських регіонах прогнозуються рвучкі пориви вітру зі швидкістю 12-15 м/с. Вдень стовпчик термометра підніметься і показуватиме 4-6 градусів тепла, а вночі буде прохолодніше - 1-4 градус тепла.

"Дуже обережно під старими деревами, крупними гілляками, білбордами, непевними дротами та дахами будинків. Що не укріпили - зробіть це зараз, бо сильний вітер із штормовими поривами ще буде й буде найближчим часом", - робить попередження синоптик.

В західних регіонах дощі призупиняться.

Сильний холод та морози очікуються вже з 19-го по 23-те листопада. В північних регіонах та в населених пунктах північного сходу в нічний період часу стовпчик термометра може опуститись і показувати 10-14 градусів морозу. В багатьох регіонах прогнозується сніг.

В суботу на Заході очікується мокрий сніг та штормовий вітер. В неділю в південних, східних та центральних областях нашої країни прогнозуються сильні опади та сильні пориви вітру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, якою буде зима 2024 в Україні. Погода в українських регіонах після сонячних днів у вересні, раптово стане холоднішою вже на початку жовтня. За прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, який він ексклюзивно прокоментував виданню "Главред", в українські регіони прийдуть ранні заморозки, а зима видасться холодною.