Помер заслужений артист України

Володимир Коциловський помер всього через пару днів після свого дня народження

Поточний рік, хоч він тільки почався, вже встиг забрати життя багатьох відомих і талановитих людей. У цей список увійшов і заслужений артист України Володимир Коциловський. Його серце зупинилося на 60 році життя. Про це повідомляється в Мережі.

У неділю, 10 січня, артист помер в одній з Львівських клінік. Відомо, що в осені минулого року Коциловський лікувався в обласній клінічній лікарні. Лікарі поставили йому діагноз миелофиброза. Ця хвороба є рідкісною формою лейкозу (рак крові). На превеликий жаль, дива не сталося і хвороба перемогла, забравши його життя. До слова, останнім часом Володимир давав благодійні концерти. Вони були організовані для порятунку людей, що борються з різними важкими захворюваннями.

Все своє життя Володимир Коциловський присвятив творчості та музиці. Він закінчив консерваторію у Львові, після чого став солістом в музично-драматичному театрі ім. Юрія Дрогобича. Крім того, він керував ансамблем "Галич" в 1991 році. А за кілька років до цього Володимир був одним з учасників концертів в зоні Чорнобильської АЕС. Опісля артист безліч разів ставав учасником Бойківських фестивалів. У 2005 році він став керівником гурту "Львівський вояж".

Колегам, друзям і близьким дуже нелегко змиритися з такою втратою. У соціальній мережі, під звісткою про смерть Володимира Коциловського, зараз кожен може висловити співчуття.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що відомий на всю країну екс-нападник українського футбольного клубу "Шахтар" помер, а також про смерть 101-річного вченого, який був одним з розробників радянської атомної бомби.