Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: де тиждень почнеться з потужних злив і руйнівних гроз
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: де тиждень почнеться з потужних злив і руйнівних гроз

Сьогодні, 22 червня, Україна повністю опиниться в полоні грозових дощів. Проте в деяких регіонах вони будуть особливо сильними і навіть руйнівними

22 червня 2020, 06:51 comments3379
Поділіться публікацією:

Після незначного затишшя грози вдарять по Україні з новою силою. Вже сьогодні, 22 червня, зливи і блискавки поширяться на всю територію країни. Такий прогноз погоди на понеділок зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Погода в Україні: де тиждень почнеться з потужних злив і руйнівних гроз

Особливо обережними слід бути жителям західних регіонів. На Закарпатті, у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях грози можуть бути досить сильними, а дощі йтимуть як вдень, так і вночі. У деяких районах це може спровокувати паводки. Температура повітря у цих регіонах, крім Закарпаття, впаде. Вдень термометри покажуть максимум 24-25 градусів тепла, вночі — 15-16.

В інших українських регіонах понеділок буде спекотним. Особливо — на Півночі і Сході. Наприклад, на Харківщині та Чернігівщині денна температура буде на рівні +29. В інших областях може бути на кілька градусів менше. Гроза може налетіти у будь-який момент, тому парасольки вдома краще не забувати.

Дещо прохолодніше стане в Одесі. Вдень синоптики обіцяють там максимум +25. Вночі температура впаде до +17. Може бути трохи вітряно. Також є ймовірність грози. В інших південних регіонах буде спекотно, як і в Центрі України.

Погода в Україні: де тиждень почнеться з потужних злив і руйнівних гроз - фото 2

Варто зазначити, що вже завтра спека почне поступово залишати Україну. На зміну палючому сонцю прийде прохолода і дощі, в основному, грозові.

Раніше "Коментарі" розповідали про рецепти холодних супів, які ідеально підійдуть для спекотного літнього обіду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини