Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: де грози вдарять з новою силою
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: де грози вдарять з новою силою

На західну Україну повертаються грозові дощі

2 липня 2020, 06:51 comments2541
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 2 червня, погода в Україні буде спекотною. Дощі можуть пройти лише на Заході та Сході України. А прийдуть вони туди разом з грозами. Такий прогноз погоди на четвер зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Погода в Україні: де грози вдарять з новою силою

Одразу до 34 градусів розігріється повітря в Миколаївській області. Сьогодні це найбільш спекотний регіон України. Лише на градус менше буде в Херсонській області. Однак саме тут небо несподівано може затягнути грозовими хмарами.

Куди більша ймовірність грози сьогодні в східних регіонах, зокрема в Донецькій і Луганській областях. Разом з тим, там також буде спекотно — до плюс 31.

На Півночі і в Центрі України сьогодні буде майже безхмарно. Дощу очікувати не варто, а от спеку, очевидно, так. Термометри в цих регіонах покажуть вдень від 30 до 32 градусів вище нуля.

Після незначної паузи  грозові дощі повертаються і на західну Україну. Хмарами знову затягне небо, в тому числі — над Івано-Франківською областю, яка минулого тижня найбільше постраждала від паводків. При цьому температура повітря буде досить високою. Вдень на Заході — до +29.

Погода в Україні: де грози вдарять з новою силою - фото 2

Похолодання найближчим часом в Україні не варто очікувати. Навпаки, повітря буде прогріватися все сильніше і сильніше. На вихідних Україну очікує аномальна спека.

Раніше "Коментарі" розповідали рецепти освіжаючих смузі, які врятують від спраги в літню спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини