Головна Новини Суспільство події Подоляк розповів, на якому етапі підготовка зустрічі Зеленського та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк розповів, на якому етапі підготовка зустрічі Зеленського та Путіна

За словами Подоляка, "все, що потрібно було підготувати у рамках переговорного процесу, підготовлено"

31 березня 2022, 07:20
Поділіться публікацією:

Українська та російська делегації виконали великий обсяг роботи, але для того, щоб говорити про якусь конкретну угоду та прийняття тих чи інших рішень – потрібні двосторонні зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю Радіо Свобода висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, який безпосередньо бере участь у переговорах з РФ.

Подоляк розповів, на якому етапі підготовка зустрічі Зеленського та Путіна

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

За словами Михайла Подоляка, для того щоб можна було починати говорити більш конкретно про припинення бойових дій в Україні – потрібно переходити у формат двосторонніх президентських переговорів.

Радник голови ОП зазначив, що за час консультацій з російською стороною вже було виконано велику роботу. Предметно обговорювалися всі питання, і тепер є всі підстави, щоб відбулася двостороння зустріч президентів України та Росії.

Підготовку до зустрічі Володимира Зеленського та Володимира Путіна Михайло Подоляк назвав "логістичним процесом", відмовившись навіть приблизно називати дату, коли така зустріч може відбутися.

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський вже неодноразово підтверджував свою готовність провести переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому глава української держави уточнив, якщо ці переговори виявляться невдалими, це означатиме початок Третьої світової війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у розвідці США вважають, що радники Путіна бояться сказати правду про провал російської армії в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини