Головна Новини Суспільство події Подоляк: "Афганізації" і тривалого конфлікту, який виснажує для РФ, як хтось очікує, не буде
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк: "Афганізації" і тривалого конфлікту, який виснажує для РФ, як хтось очікує, не буде

В ОП вважають, що Україна не обійдеться без важкої зброї, щоб винести росіян

2 квітня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Закріплення на тимчасово окупованих територія півдня та сходу – головна мета Росії. Саме тут вона спробує зміцнитись і виходячи з того, що частина територій в окупації, а частина людей фактично у заручниках – диктувати свої умови. Як передає портал "Коментарі", такте думку у себе на Twitter висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Подоляк: "Афганізації" і тривалого конфлікту, який виснажує для РФ, як хтось очікує, не буде

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови Офісу президента заявив, що прогнози тих, хто очікує, що війна може перейти до затяжної та виснажливої – неправильні. В Україні "афганізації" не буде. Російські окупаційні війська залишать всі території України, крім півдня та сходу. Там вони намагатимуться за всяку ціну окопатися, поставити кошти ППО, різко знизити втрати своєї армії та виставляти умови Україні на переговорах.

Михайло Подоляк також додав, що у такій ситуації Україні без важкого озброєння не обійтися. А якщо його не буде, то винести росіян подалі буде проблемно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що загроза атаки на інші європейські країни з боку Кремля зростає з кожним днем. Так відбувається через те, що колективний Захід досі не може максимально жорстко відреагувати на військові дії путінського режиму проти українського народу. Президент зазначив, якщо Україна у цій війні не вистоє, то наступними удари на собі відчують країни Європи. Також глава української держави наголосив, що українські захисники здатні відповісти вкрай жорстко, якщо агресор їх зажене у глухий кут. Відповідь буде такою, яка всіх здивує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини