План вбивств та світлина батька з виколотими очима: що знайшли у дівчини з Полтави, яка стріляла з арбалета

Також знайшли особистий щоденник, у якому наперед розписаний увесь вересень

Страшні речі знайшли представники слідства у квартирі, де мешкала полтавчанка Тая Петрова. Саме вона шокувала всю країну, випустивши стріли з подарованого батьками арбалета в навчальному закладі, де колись вчилася. Влучила в педагогів, які, на щастя, тільки отримали поранення. Але виявлені речі говорять про злочинні наміри 19-річної дівчини. Про це інформує "Полтавська хвиля", журналісти якої поспілкувались зі свідком, яка не афішує свого імені.

Вона розповіла, що їй стало лячно від того, коли на стіні кімнати вона побачила череп, вимащений підсохлою кров’ю. На столі знайшли записник дівчини, де вона спланувала кожен день вересня.

В таке важко повірити, але метка арбалетниця планувала надалі здійснити нові напади й нові вбивства. Педагоги були першими. Правда, ще одне вбивство Таїса запланувала собі ще на 28 серпня. Але, невідомо, чи вона його здійснила і кого вибрала жертвою.Також 22 вересня агресивна полтавчанка мала підпалити дім, де проживала.

В телефоні Петрової, який вилучили поліціянти, були збережені світлини розрубаних на частки тварин.

Свідок ще розповіла, що фотографія батька, що висіла на стіні її кімнати була в жахливому стані. Очі людини виколоті, саме фото помічене якимись символами, що нагадували східні ієрогліфи.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрільбу з арбалета.Молода полтавчанка буквально через кілька днів після свята знань вчинила криваву розправу в міській школі №11. Стріляла без причини, просто так, в незнайомих освітян. Поранила двох педагогів. Можливо, когось і ще вбила б, але зброю в неї забрали.