П'ять років ґвалтував своїх трьох дітей: на Дніпропетровщині арештувала батька-педофіла

Заяву в поліцію на чоловіка подала його колишня дружина

Дніпропетровщину сьогодні сколихнула моторошна звістка. Стало відомо, що батько трьох дітей, ймовірно, протягом кількох років гвалтував їх. Про це пише місцеве видання "Наше місто".

У страшних злочинах, які не відразу вкладаються в голові, свого колишнього чоловіка звинуватила жінка. Мати переконана, що з 2016 року її діти, яким вже 12, 14 і 17 років, постраждали від власного батька. За її словами, діти регулярно піддавалися сексуальному насильству.

Жінка каже, що 44-річний її колишній чоловік вступав у зв'язок з власними дітьми природнім та неприродними способами.

У Кам'янському районному відділені поліції підтвердили журналістам цю інформацію.

Стало відомо, що правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження проти чоловіка за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування особи, яка не досягла 14 років. Якщо провину чоловіка доведуть, він може провести за ґратами 10-15 років.

Відомо, що наразі усі діти проходять експертизи, адже триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Дніпропетровщині сімейний насильник зарізав двох маленьких дітей і подався в біга. Резонансний злочин стався в Дніпропетровській області. 28-річний раніше судимий чоловік зарізав двох маленьких синів своєї колишньої співмешканки. Нелюд перерізав горло 2-річному малюкові та завдав колото-різані рани в область спини іншому 7-річному хлопчику. Обидві дитини померли. Чи доводилися вбиті малюки рідними дітьми зловмисникові — невідомо. 27-річна мати обох дітей і чоловік мають різні прізвища.