Головна Новини Суспільство події Оприлюднено наслідки ворожих ударів у Чернігові: жахливе відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено наслідки ворожих ударів у Чернігові: жахливе відео

Окупанти продовжують обстрілювати школи та житлові будинки

4 березня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:








Російські окупанти цинічно продовжують обстрілювати мирні міста. Російські снаряди та ракети лягають на житлові будинки, лікарні, школи, дитячі садочки, поблизу яких немає об'єктів військової інфраструктури, які мали б важливість для ворога. Так Чернігів став одним із тих міст, які опинилися під шквалом вогню загарбників.

Оприлюднено наслідки ворожих ударів у Чернігові: жахливе відео

Обстріл Чернігова. Фото: з відкритих джерел

Ракетні удари відчули на собі абсолютно мирні жителі Чернігова. Внаслідок ворожої атаки постраждали кілька багатоповерхівок (в одну з них скоєно пряме влучення), дві школи та інші будівлі.

Так, після нещадного удару окупантів у Чернігові 47 загиблих, більшість із яких – чоловіки. Усі вони мирні жителі, які жодної небезпеки для агресора не становили. Вони також не мають жодного відношення до ЗСУ чи тероборони.

При цьому рятувальники зазначають, що загиблих та травмованих може бути ще більше, бо ще не всі завали розібрано. Поліцейські разом із рятувальниками намагаються якнайшвидше визволити людей з-під завалів. Правоохоронці документують усі злочинні дії загарбників. Найбільше людей постраждали від авіаударів окупантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — якщо в Росії буде запроваджено військове становище, то це фактично означатиме, що президент РФ Володимир Путін визнав свою поразку у війні проти України і тепер намагається кинути росіян у м'ясорубку війни, щоби масовістю додавити оборону України, щоб показати, що своїх слів на вітер не кидає. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю видання висловили експерти. Більш детально читайте у нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини