Опозиція Вірменії має намір "паралізувати" всю країну: що відбувається

Опозиція Вірменії проведе спільну акцію непокори, хоче "паралізувати" всю країну

У Єревані представники опозиції та протестувальників під час мітингу в неділю заявили про намір 25 вересня розпочати в країні спільну акцію непокори. Вона має тривати три дні. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Радіо Свобода.

Як заявив учасник протесту, член Національного комітету Вазген Манукян, активісти "паралізують країну".

"Ми паралізуємо місто. Усю Вірменію буде паралізовано у найближчі три дні. Опорою влади є лише поліція", - заявив він під час мітингу на площі Республіки в Єревані.

Паралельно з цим депутат опозиційної фракції "Айастан" Ішхан Сагателян закликав учасників акції протесту не лише вийти на вулиці, але також "підняти рівень непокори настільки, щоб уряд став навколішки".

Зазначимо, протестні акції у Вірменії продовжуються близько тижня. Протестувальники перекривали дороги в Єревані біля будівлі уряду, між ними та правоохоронцями відбувалися сутички, були затримані.

Одна з головних вимог протестувальників – відставка прем'єр-міністра Вірменії Ніколи Пашиняна.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що його держава успішно завершила одноденну операцію в Нагірному Карабаху та відновила свій суверенітет. Це сталося після того, як 19 вересня Азербайджан розпочав бойові дії в Нагірному Карабаху, виставивши низку умов, Росія демонстративно самоусунулася, а її пропагандисти, схоже, отримали методички з Кремля заявляти, що РФ у цій ситуації "нікому нічого не винна". Які висновки про те, що відбувається в Закавказзі, можна зробити на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.