Оновлення в "Укрзалізниці": більше поїздів для військових

Українські захисники отримають ще більше можливостей для термінових та планових переїздів.

"Укрзалізниця" оновила послуги для військовослужбовців, додавши більше поїздів до списку для пріоритетного бронювання. Це рішення покликане допомогти військовим швидше та зручніше добиратися до місця служби та назад додому.

У компанії повідомили, що починаючи з 8 липня військові можуть забронювати квитки за п'ять днів до поїздки і навіть у день відправлення. Ця зміна має допомогти багатьом, хто досі стикався з труднощами при купівлі квитків в останній момент.

"Ми розширюємо перелік поїздів, на які є пріоритетне бронювання для військовослужбовців через сервіс https://services.uz.gov.ua/military, що дозволить нам гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень з/в прифронтові регіони", - сказано у повідомленні.

Проблеми з бронюванням квитків вже викликали нарікання серед військових та їхніх сімей. Наприклад, військовослужбовець Alla Von Bovt розповідала про складнощі із придбанням квитка, коли їй терміново потрібно було виїхати у відрядження.

'Укрзалізниця' також нагадує, що для нетермінових поїздок, які можна спланувати заздалегідь, у додатку є сервіс автоматичного бронювання квитків. Це дозволяє військовим спокійно планувати свої поїздки, не переймаючись наявністю квитків.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" сповістила оновлення щодо правил перевезення тварин у поїзді. У компанії повідомили про 5 важливих змін, які почнуть діяти після затвердження правил у новій редакції. "Укрзалізниця" повідомила, що завдяки відгукам мандрівників, юристів та експертів з організації захисту тварин UAnimals компанія змогла подати на затвердження зміни, які враховуватимуть інтереси всіх власників тварин, а також тих пасажирів, які намагаються уникати їх.