Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська з'явилася у стильному образі на Diia Summit (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська з'явилася у стильному образі на Diia Summit (ФОТО)

Волосся Зеленської було укладене в стильну зачіску

8 лютого 2022, 18:55
Поділіться публікацією:

Дружина українського президента Олена Зеленська  була учасницею заходу з промовистою назвою Diia Summit, що проходив 8 лютого.  Вона вразила учасників  вдало підібраним стильним молодіжним образом, який отримав схвальні відгуки, пише УНІАН.

Олена Зеленська з'явилася у стильному образі на Diia Summit (ФОТО)

Олена Зеленська на Diia Summit (фото ОП)

До виступу, який їй надали організатори Diia Summit, пані Олена з’явилась в брючному костюмі темно-синього кольору, який доповнила білою футболкою. Взуття вибрала теж зручне, для повсякдення – білі спортивні  кеди.

 На  дружині українського гаранта були ледь помітні прикраси -  сережки-пусети із золота. Макіяж ніжний, але акцент було зроблено на очі. Також Олені Зеленській пасувала нова стильна зачіска.

 Пані Олена відмітила, що разом з порталом "Дія" співвітчизники  тепер мають свободу дій щодо отримання тих послуг, де потрібно було очікувати й витрачати багато зайвого часу.

 За словами дружини Володимира Зеленського, державні послуги зараз можна отримати за одним кліком. Тому це початок становлення суспільства з рівними можливостями, де кожен громадянин має почувати себе комфортно. Це те, що українці називають державою без бар'єрів, бо тут немає обмежень гендерних чи пов’язаних з віком, так само тут відсутні перешкоди, пов’язані зі станом здоров’я.

 Гостя представила присутнім новий розділ цього порталу — "Дія. Безбар’єрність".

 Як вона розповіла, він ставить на меті спростити процес комунікації з державою літнім людям, громадянам з інвалідністю та іншим групам населення. Не секрет, що для них державні послуги були не зовсім зручними та дружніми.

 Зокрема, в новому розділі порталу  для українців літнього віку  буде зібрано всю необхідну для них інформацію. Що робити, щоб оформити собі пільги, чи певні документи, допомогу, а також більше розширити інформацію  про власні права й можливості.

Олена Зеленська з'явилася у стильному образі на Diia Summit (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олена Зеленська показала новий стильний образ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини