Окупанти завозять російських вчителів для "промивки мізків" українських школярів

Росіяни завезли на Луганщину вчителів, які "промиватимуть мізки" українським дітям

На тимчасово окуповані території Луганської області прибула нова партія вчителів з Росії, які займатимуться русифікацією місцевих школярів. Про це пише Центр національного спротиву, повідомляє портал "Коментарі".

У Центрі повідомили, що на тимчасово окуповані території України продовжують приїжджати російські вчителі для "промивки мізків" українських дітей.

Зокрема, зазначається, що нову партію "гастролерів" з Тюмені окупанти завезли до шкіл міста Сорокине Луганської області. У Спротиві уточнили, що в місто прибули вчителі російської мови та літератури. На окупованих територіях вони займатимуться русифікацією українських дітей.

Ворог змушений завозити "гастролерів", оскільки місцеві вчителі відмовляються від співпраці, а тому на окупованих територіях утворився відчутний брак "педагогів", готових виконувати вказівки росіян.

"На тимчасово окупованих територіях окупанти мають дефіцит “педагогів” з мови та історії, адже саме ці предмети є найважливішими в політиці зміни самоідентифікації українських дітей. Тому ворог змушений завозити з РФ відповідних спеціалістів, які виконують роль пропагандистських осередків", - повідомили у Центрі національного спротиву.

Центр закликав мешканців, які проживають в окупації, передавати українському руху опору інформацію про "гастролерів"-"педагогів".

Раніше портал "Коментарі" писав, що в тимчасово окупованому місті Токмак Запорізької області, яке знаходиться на Мелітопольському напрямку, російські загарбники провели рейди серед місцевого населення у пошуках інформаторів Збройних сил України. У Токмаку загарбники провели обшуки у понад 300 приміщеннях. Під час рейдів окупанти перекривали вулиці міста.