Один з пунктів пропуску між Україною та Молдовою не працюватиме 2 листопада

На українсько-молдовському кордоні можливі тимчасові незручності для громадян

2 листопада на пункті пропуску "Росошани-Бричень" на кордоні України та Молдови буде тимчасово призупинено оформлення транспортних засобів. Причиною є планові роботи з налагодження мереж електропостачання, які вплинуть на функціонування пункту пропуску. Про це повідомляє Державна митна служба України.

Причина зупинки митного оформлення

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області повідомляє, що через відключення електроенергії на "Росошани-Бричень" 2 листопада оформлення транспортних засобів буде призупинено орієнтовно з 09:00 до 21:00. На цей період митний контроль громадян також не проводитиметься.

Водіям і громадянам, які планують перетинати українсько-молдовський кордон цього дня, радять врахувати зазначену інформацію при плануванні маршруту.

Нагадаємо, Польська сторона збільшує кількість обмежень при перетині кордону з боку України. Відбулось тимчасове закриття пункту пропуску. Також прикордонники зазначили, що за попередньою інформацією, будівництво майбутнього пункту пропуску “Нижанковичі-Мальховіце” планують завершити цьогоріч. До громадян звернулися з проханням врахувати дану інформацію та обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Крім того, “Коментарі” писали, що українці продовжують виїжджати за кордон. У Держприкордонслужбі повідомили, що з України за добу вибули 37 тисяч осіб. 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови. До України за минулу добу в'їхали 35 тисяч осіб, 32 тисячі з них – громадяни України.