Головна Новини Суспільство події Очільник поліції Києва Андрій Крищенко пішов у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко пішов у відставку

Рапорт про його відставку вже задоволено

11 серпня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:
Голова Нацполіції столиці Андрій Крищенко повідомив про свою відставку 11 серпня на своїй сторінці у Facebook.

"Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовольнили. Більше ніж п‘ять з половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, інколи трагедій та невдач і часто — успіхів. Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито через ЗМІ розповідали про свою роботу людям", — написав очільник поліції.

Також у своєму дописі він подякував колегам за їхню роботу й підтримку.

"Завжди вважав і вважатиму: найцінніше, що маю у житті, — це люди. Тому я дякую кожному поліцейському окремо і всьому колективу поліції Києва за роботу, підтримку і готовність нести службу попри на напружений графік і щоденне навантаження", — додав Андрій Крищенко.


Начальник главку Києва додав, що він завжди був відкритий для спілкування з громадянами. За його словами, він дуже пишається поліцейськими, які попри напружені умови роботи, продовжують служити на користь українського народу.

Нагадаємо, що у Міністерстві внутрішніх справ змінили керівництво після відставки ексміністра Авакова. Новим міністром став Денис Монастирський. Новими його заступниками стали Мері Акопян, Богдан Драп'ятий та Ігор Бондаренко.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше було звільнено Антона Геращенка з лав поліції. Кабінет міністрів провів нові кадрові призначення у Міністерстві внутрішніх справ.  Також портал "Коментарі" писав, що через  рішення Авакова піти з посади найближчим часом відбудеться відставка голови Нацполіції Ігоря Клименка, керівника Київської поліції Андрія Крищенка, інших людей, які так чи інакше асоціюються з Аваковим.

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко пішов у відставку

Андрій Крищенко, фото Нацполіції



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини