Головна Новини Суспільство події Новий спалах коронавірусу: де хочуть посилити карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий спалах коронавірусу: де хочуть посилити карантин

У Києві за добу додалася майже сотня нових хворих з коронавірусом

12 червня 2020, 10:13 comments2390
Поділіться публікацією:

Через новий спалах коронавірусу у Києві хочуть посилити карантин. Частину обмежень, які зняли раніше, незабаром можуть повернути. Про це повідомив в ефірі "Україна 24" радник столичного мера Володимир Бондаренко.

Новий спалах коронавірусу: де хочуть посилити карантин

Київ поступово перетворюється на епіцентр спалаху коронавірусу в Україні. Вже зараз столиця знаходиться на другому місці за загальною кількістю інфікованих COVID-19. Однак від лідера — Чернівецької області — її відділяє менше сотні пацієнтів. Котрий день поспіль у Києві фіксують максимальне число нових хворих в Україні. За минулу добу таких було 95 осіб. В цілому, з початку спалаху коронавірус в столиці підхопили 3 766 осіб.

Саме тому вже сьогодні представники міської влади збираються на нараду. Будуть вирішувати, які обмеження з тих, що зняли раніше, краще повернути.

"Київ однозначно не готовий до тих етапів виходу з карантину, які уряд запровадив 5 і 10 червня. На оперативному штабі з НС будемо схвалювати рішення, щоб підсилити деякі обмеження, які вже були ослаблені, починаючи з 23 травня", — розповів Бондаренко.

Найімовірніше, за словами радника Кличка, в Києві поки що не будуть працювати повноцінно установи культури, під забороною залишаться масові заходи, а ресторани не зможуть приймати відвідувачів у приміщенні.

Бондаренко не виключає, що можуть закрити і столичні пляжі. Не відкриються, як мінімум, три пункти здачі ЗНО. А от громадський транспорт поки що чіпати не будуть. Він продовжить працювати в звичайному режимі.

Такий різкий сплеск захворюваності в столиці Володимир Бондаренко, зокрема, пов'язує з тим, що кияни почали ігнорувати санітарні правила і порушують ті обмеження, які залишилися.

Раніше "Коментарі" розповідали, як у МОЗ пояснили різкий стрибок захворюваності коронавірусом. Зауважимо, що їхня версія від версії Бондаренко дещо відрізняється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини