Головна Новини Суспільство події Новий поділ України через коронавірус: "червона" зона розростається (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий поділ України через коронавірус: "червона" зона розростається (карта)

Сьогодні в червоній зоні опинилося ще одне місто України

7 серпня 2020, 12:57 comments9318
Поділіться публікацією:

У зв'язку з новими даними по коронавірусу в Україні оновили карту з зонами, в яких повинні діяти ті чи інші правила адаптивного карантину. Так, в червоній сьогодні опинився Харків, де епідситуація погіршилася: 4527 випадків зараження і майже 150 підтверджених діагнозів за добу. Нову карту опублікував сайт Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Новий поділ України через коронавірус: "червона" зона розростається (карта)

Нові правила, які набрати чинності 3 серпня, свідчать, що Україна відтепер розділена на 4 зони: зелену, червону, помаранчеву і жовту. Так, в районі зеленої правила карантину такі ж, як у країни в цілому. Жовта зона є буферною, і ситуація там вже насторожує.

Тим часом помаранчева зона представлена наступними містами та районами: Івано-Франківськ; Львів; Бережани Тернопільської області; Луцький і Любашівський райони Волинської області; Тисменицький район Івано-Франківської області; Миколаївський, Перемишльський і Пустомитівський райони Львівської області; Бучацький район Тернопільської області. У помаранчевій зоні вводиться ряд обмежень для закладів, а також діє заборона на проведення масових заходів.

А ось в червоній ситуація найгірша в країні й там вводять цілий комплекс додаткових обмежень. Відзначимо, що до цього району увійшли Луцьк, Тернопіль, а також Кіцманський район Чернівецької області. Сьогодні саме в цю зону й увійшов Харків.

Новий поділ України через коронавірус: ”червона” зона розростається (карта) - фото 2

Нагадаємо, коронавірус атакує українців з новою силою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини