Ніхто цяцькатися не буде: Симоньян погрожує Грузії бомбардуванням Тбілісі

Російська пропагандистка вважає, що війська РФ не мають сантиментів щодо Тбілісі, адже там немає Києво-Печерської лаври

Одна з топових російських пропагандистів Маргарита Сімоньян вкотре показала рівень своєї кровожерливості і пригрозила народу Грузії ракетним ударом на тлі протестних акцій, які 7 березня почалися в Тбілісі. У своєму Telegram-каналі вона заявила, що війська РФ можуть без сентиментів "шарахнути" центром Тбілісі.

Симоньян згадувала про слова свого "друга" американського історика Стівена Коена, який ще 15 років тому "передбачив розпад України", заявивши, що після його смерті вона сама знається на суспільно-політичній ситуації.

"Не залишилося у них кремленологів, і нема кому їм підказати, що, у разі повторення серпня 2008-го, з Грузією ніхто цацкатися не буде і війська туди посилати не буде, а просто шарахнуть відразу Тбілісі, особливо не розбираючи", - заявила вона .

При цьому Симоньян вигадала одразу три причини для удару по Грузії: російським військам зараз "не до сентиментів", у Тбілісі немає Києво-Печерської лаври, росіяни ніколи не вважали себе "одним народом із грузинами".

"Російська Федерація ніколи не була "Тбіліською Руссю". Тож даремно ось це все затіяли. Пошкодували б гарне місто і темпераментних його мешканців. Якщо вони самі себе не шкодують", — заявила пропагандистка.

Нагадаємо, що ввечері 7 березня в центрі Тбілісі розпочалися масові акції протесту проти ухвалення закону "про іноагентів" з боку парламенту Грузії. Як відомо, зараз аналогічний закон "про іноагенти" прийнято на території РФ. З його допомогою Кремль "закриває" роти ЗМІ, публічним особам та звичайним громадянам.

Читайте також на порталі "Коментарі" - що дав Кремлю черговий ракетний обстріл України - чи ще є способи зупинити це божевілля.