Найбільший оператор Європи відмовився перевозити українців до Польщі

Автобусний рейс Київ - Щецин тимчасово скасовувано, але на свята запрацює

Нові карантинні обмеження знову зменшують можливості українців потрапити до Європи. Так, про скасування автобусного рейсу вже заявив найбільший європейський автобусний транспортний оператор FlixBus. Тепер з Києва немає можливості дістатися до польського міста Щецин. Правда, в компанії таку міру назвали тимчасової, і пообіцяли відновити сполучення між містами на Різдво.

"У зв'язку з додатковими обмеженнями, введеними польським урядом, а також через загальну ситуацію з пандемією, ми бачимо падіння попиту на окремі маршрути, включаючи лінію N3222 Київ-Щецин. Поїздки на цій лінії тимчасово припинені до 18 грудня, але поїздки на різдвяний період (19-30 грудня) доступні до бронювання ", - повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман.

Раніше перевізник оголошував про відкриття трьох міжнародних маршрутів з України. Тоді мова йшла про рейси Київ-Варшава-Щецин, Чернівці-Варшава і Львів-Острава.

Як повідомляв портал "Коментарі", авіаперевізник "Міжнародні лінії України" продовжує скорочувати польотний розклад для зимового сезону. Тепер під скасування потрапили рейси до Ізраїлю. Нововведення набудуть чинності з 8 листопада.