Головна Новини Суспільство події Навіть у «Новому часі» змушені визнати, що позиції Медведчука зміцнюються, – Михайло Шпір
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіть у «Новому часі» змушені визнати, що позиції Медведчука зміцнюються, – Михайло Шпір

На думку політтехнолога Михайла Шпіра, власники «Нового часу» змінюють свою громадсько-політичну позицію

25 червня 2020, 10:01
Поділіться публікацією:

Друкована версія журналу "Новий час" припиняє існування. Політтехнолог Михайло Шпір звернув увагу на те, що на обкладинці останнього номера з'явився голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук.

Навіть у «Новому часі» змушені визнати, що позиції Медведчука зміцнюються, – Михайло Шпір

За словами політтехнолога, навіть "соросята" з журналу "Новий час" змушені визнати, що позиції Віктора Медведчука зміцнюються. А це означає, що Україна отримує надію на повернення до нормального життя — без війни, без кабали перед Міжнародним валютним фондом, без псевдопатріотів та "ідіотів на самокатах" в уряді.

Михайло Шпір вважає, що закриття друкованої версії журналу "Новий час" означає, що його власники не отримують очікуваного результату і видання їм більше не потрібне.

Нагадаємо, що згідно з доступною статистикою, тиск на ЗМІ і журналістів у період карантину зріс. І нам було цікаво, як цей тренд відчувають на собі самі представники медіаринку. Як виявилося, карантин на ставлення журналістів до власних прав вплинув мало, хоча кількість порушень їх прав дійсно зросла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини