Насувається атмосферний фронт: де в Україні 25 травня пройдуть дощі

Українцям розповіли, що насувається атмосферний фронт, який принесе до деяких регіонів країни опади

Більша частина території України, 25 травня, радітиме комфортній та теплій погоді, але деякі області потраплять у полон негоди. Такі дані оприлюднив Український гідрометеорологічний центр.

Відомо, що найтепліше в середу буде на Заході країни, там стовпчики термометра піднімуться до +26 градусів. Але саме в цій частині України й очікуються великі опади та шквальний вітер. На Сході погода буде вранці безхмарною, а ось увечері – похмурою. В середньому температура повітря там прогріється до +19...+21 градуса.

У північних регіонах України прогнозується ясна погода, але сонце іноді може ховатися за хмарами. Але дощів не буде. Температура підніметься вдень до +19...+21 градуса. На Півдні сонце періодично ховатиметься за хмарами, але очікується суха погода. Повітря прогріється до +22...+24 градусів.

У столиці України, 25 травня, буде хмарний день та похмурий вечір. Температура повітря складе +23...+25 градусів.

Своїм прогнозом на сторінці у Facebook також поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, середа в Україні буде теплою та переважно сухою. Але на країну з Польщі насувається атмосферний фронт, який принесе до західних областей дощі з грозами.

У Києві температура буде комфортною, без сильного вітру та опадів. Але найближчим часом у місто навідаються дощі. Діденко також зазначила, що суттєве похолодання може прийти 28-29 травня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що китайські вчені заявили, що до 2100 року літо в Північній півкулі може тривати не три, а цілих шість місяців.