Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди

З'явилося фото зруйнованої Миколаївської ОДА

Російські окупаційні війська сьогодні зранку завдали ракетного удару, прицільно потрапивши до будівлі Миколаївської ОДА. Удар був такої сили, що обрушилося кілька поверхів. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

На фото, які вже з'явилися в мережі, видно понівечену від удару будівлю. Видно, що вибуховою хвилею також повибивало вікна.

У своєму відеозверненні до українців Віталій Кім назвав російських окупантів рідкісними "мудаками", які цинічно дочекалися, поки люди вийдуть на роботу і після цього завдали ракетного удару, знаючи, що у будівлі є звичайні люди. У свою чергу Кім назвав себе фартовим, бо сьогодні спізнився на роботу і під час удару не перебував у приміщенні ОДА на своєму робочому місці.

Подробиці про те, чи є жертви та постраждалі – уточнюються.

Зазначимо, у цей час у Стамбулі відбувається черговий раунд українсько-російських переговорів. Росія, як і під час попередніх раундів, цинічно обстрілює українське міста, мирних громадян, навмисно показуючи, що на компроміси російська сторона не готова.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія змінює стратегію війни в Україні. Радник голови МВС Вадим Денисенко розповів, яких тепер дій варто очікувати від російської армії, куди буде завдано основного удару. Вся причина зміни стратегії бойових дій у тому, що Москва не зуміла успішно провести наземну операцію в Україні. Росія знову робить головну ставку на ракетні обстріли.