Налетять морози: коли в Україні сильно похолодає

Уже скоро погода в Україні стане морозною

Погода в українських регіонах швидко різко зміниться. Спочатку прогнозуються дощі, які литимуть в більшості регіонів нашої країни, а за недовгий час після них очікується серйозне пониження температури повітря – розпочнуться морози.

Пониження температури повітря до "нулів" прогнозується наприкінці наступного тижня, з 17-18 листопада. Про це розповідає синоптик Наталія Діденко.

Але перед мінусовими показами стовпчика термометра буде кілька днів суттєвого похолодання, воно буде без морозу, але з опадами.

"Похолодання 9-го листопада пошириться практично на всю територію України. Більш серйозне зниження температури повітря (вночі до "нулів") передбачається у кінці наступного тижня, із 17-18 листопада", – стверджує Діденко.

За прогнозом Наталки Діденко, в переважній більшості регіонів похолодає вже з середи, 8 листопада. Холод принесе циклон, що прихопить з собою атмосферні фронти. На територіях більшості українських регіонів 8 листопада йтимуть дощі, в деяких регіонах навіть сильні. Погода буде хмарною, мокрою і сірою.

Як стверджує синоптик, дощів 8 листопада не буде лише на південному сході, в Криму, в Запоріжжі і на Донеччині.

"Температура повітря завтра відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. До речі, через похолодання у Карпатах завтра можливий мокрий сніг! На сході похолоднішає лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині буде тепло, +12+16 градусів. Найтеплішою передбачається погода у південній частині, +16+20, в Криму та на півдні Одещини +20+22 градуси. Ось такі завтра контрасти, від +7 до +22 градусів!", – прогнозує Наталка Діденко.

В українській столиці середа прогнозується з дощем та похолоданням, вдень стовпчик термометра показуватиме лише +9 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що якою буде зима цього року в Україні.