Набрало мільйон лайків: маленький тік-токер підкорив мережу новим роликом про Різдво (ВІДЕО)

Матвій Брус з Черкаської області став справжньою зіркою

5-річний мешканець Черкащини Матвій Брус вже справжня знаменитість. Хлопчик став відомим після того, коли його тато оприлюднив в соціальних мережах відеоролик, де Матвійко каже : "Скоро вже буде Пасха" і робить рекламу м'ясним виробам.

Відеоролик так сподобавсь українцям в соціальних мережах, що група МЮСЛІ UA наклала на слова музику і вийшов ремікс. За сім місяців нова пісня набрала на YouTube більше п'яти мільйонів переглядів.

Тепер Володимир Брус - тато відомого хлопчика - оприлюднив новий відеоролик. Там Матвійко нагадує, що швидко прийде Різдво. Малий українець дає пораду всім починати утеплятись, щоб не мерзнути на вулиці.

До того ж , Матвійко хвалиться зубом, який в нього випав і розповідає кумедну бувальщину про дідуся і кобилу, яка "виперділа його зуб".

Як реагують користувачі мережі

  • "О, нова пісня буде"
  • "Новий шедевр"
  • "Ну, що це за сонечко таке?"
  • "Я тільки забула про Пасху, як Різдво на носі"

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відео військового зібрало мільйони переглядів. Один з військових 47 окремої механізованої бригади "Магура" Валерій Маркус оприлюднив повний відеоролик, відзнятий під час штурму позицій російських загарбників, за яке він "отримав по шапці від "Залужного", бо був в бою без каски.

Відеоролик, виставлений на каналі Валерія Маркуса названо так "47-ма ОМБр "Маґура" прориває оборону росіян на півдні", ці події реально відбувались на оприлюднених кадрах. За 22 години відеоролик набрав майже 2 мільйонів переглядів. Саме тут можна спостерігати як нелегко доводиться українським захисникам, щоб в період наступу звільнити українську територію.

@vovka_brus

Скоро буде різдво

♬ оригинальный звук - Вовка Брус