Головна Новини Суспільство події На Сумщину зайшла велика кількість військ РФ – у них спеціальне завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщину зайшла велика кількість військ РФ – у них спеціальне завдання

Противники дуже бояться місцевих жителів та українських військових, тому відкривають хаотичний вогонь по людях, які з'являються біля їхньої техніки, зазначив голова Сумської ОВУ.

2 квітня 2022, 15:48 comments2624
Поділіться публікацією:

Через територію частково окупованої Сумської області ворог вирішив прокласти умовний коридор, через який продовжується рух військ, що відходять із київського та чернігівського напрямків. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

На Сумщину зайшла велика кількість військ РФ – у них спеціальне завдання

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Сумщини розповів, що основна частина військ, яка нещодавно зайшла на територію області з Росії, сконцентрована в Конотопському районі. Сам Конотоп під контролем України, але довкола нього скрізь російські війська. У Конотопський район стікаються ворожі війська, які відступають із Київської та Чернігівської областей. Далі за умовним коридором, який і створили російські війська, що недавно зайшли, ворожі колони прямують у бік російського кордону.

При цьому Дмитро Живицький наголосив, що російські військові дуже вороже налаштовані до мирних жителів. Вони дуже побоюються, що їхні позиції можуть накрити ЗСУ. Тому, як тільки хтось із цивільних з'являється недалеко від колон військової техніки, вони тут же відкривають хаотичний вогонь. Вже були випадки поранень місцевих жителів. Так, у районному центрі Буринь окупанти відкрили прицільний вогонь по будинках місцевих жителів. Обійшлося без жертв, але одного чоловіка з наскрізним вогнепальним пораненням все ж таки доправили до лікарні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ворог кидає основні сили на Донбас : експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню спрогнозували, як ситуація може розвиватися далі і як українським захисникам варто спробувати зламати перебіг війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини