На популярному курорті заборонили відпочинок туристам з України

Потрапити на Кіпр зможуть лише обмежені категорії українців

Охочим відпочити цієї осені на Кіпрі варто врахувати, що держава віднесла Україну до категорії країн високого ризику щодо COVID-19. У зв'язку з цим на Кіпрі 28 серпня почнуть діяти особливі умови в'їзду в країну, пише avianews.

Відзначимо, що потрапити на Кіпр зможуть лише обмежені категорії людей, серед яких - ті люди, які постійно проживають на Кіпрі, їх подружжя та діти незалежно від громадянства. Також можуть в'їхати в острівну державу іноземці з дозволом на проживання на Кіпрі, батьки, подружжя або діти осіб, які легально проживають на Кіпрі, з метою возз'єднання сімей, особи, яким дозволено в'їзд за Віденською конвенцією або які мають спеціальний дозвіл в'їзду на Кіпр. Цим людям доведеться надати свіжий результат ПЛР-тесту на коронавірус і пройти двотижневу самоізоляцію. На жаль, туристів в даному списку поки немає.

Нагадаємо, влада Індонезії заявила про те, що у зв'язку з пандемією вони не будуть відкривати кордони держави, як мінімум, до кінця 2020 року. Обмеження для всіх туристів, у тому числі й українських, торкнеться і популярного острова Балі. Повідомляється, що громадяни Індонезії також не можуть вилетіти за межі своєї країни. Спочатку це обмеження діяло до 11 вересня, проте його продовжили до кінця 2020 року.