Головна Новини Суспільство події На кордоні України та Польщі дозволили проїзд авто
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні України та Польщі дозволили проїзд авто

Відновлено рух автотранспорту між Україною та Польщею, зараз перетнути кордон можна у 4 пунктах, але всюди черги

16 червня 2020, 12:21 comments2144
Поділіться публікацією:

Від сьогодні, 16 червня, відновили автомобільне сполучення між Україною та Польщею у пункті "Шегині-Медика". Про це інформує Державна прикордонна служба України.

На кордоні України та Польщі дозволили проїзд авто

Так,  Прикордонна варта Польщі повідомила про рішення щодо відновлення руху автотранспорту через пункт пропуску "Медика". Тому вночі Держприкордонслужба України відкрила проїзд легковому та вантажному транспорту у пункті пропуску "Шегині", який знаходиться навпроти.

Наразі на кордоні з Польщею функціонують 4 пункти пропуску для авто: "Краківець — Корчова", "Рава-Руська — Хребенне", "Ягодин — Дорохуськ", "Шегині-Медика". Тоді як піше сполучення здійснюється лише у пункті пропуску "Шегині-Медика". Там з початку червня спостерігають зростання пасажиропотоку та скупчення перед польським пунктом пропуску – це обумовлено тривалими контрольними та санітарними (пов’язані з карантином) заходами.

Повідомляється, що уряд вирішив поновити роботу 6-ти пунктів пропуску на кордоні з Польщею, 2 – зі Словаччиною, 4 – з Угорщиною, 7 – з Румунією, 46 – з Молдовою та 1 – для морського сполучення. Тож українська Держприкордонслужба готова відновити проїзд в автомобільних пунктах пропуску "Смільниця-Кросценко", "Угринів-Долгобичів", "Грушів-Будомеж" та "Устилуг-Зосин" одразу, як тільки суміжна сторона відновить пропуск.

Як повідомлялося, країни Євросоюзу збираються відкрити кордони: названа дата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини