На Ізюмському напрямку противник поповнив боєприпаси та пальне: куди тепер думає наступати

Тривають бої за населені пункти Воєводівка, Тошківка та Нижнє на Луганщині, а також Камʼянка на Донеччині

Ізюмський напрямок – ключовий для Росії і саме звідти російські війська розпочинають свій наступ в сторону ключових міст Донбасу. Отримавши нову зброю, відновивши запаси пального та матеріально-технічних засобів ворог підготувався до наступу на Лиман та Сєвєродонецьк. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ в Facebook.

Тривають бої за населені пункти Воєводівка, Тошківка та Нижнє Сєвєродонецького району Луганської області, а також Камʼянка Ясинуватського району Донецької області.

В Маріуполі ворог досі безрезультатно для себе штурмує "Азовсталь". Активно застосовується авіація та артилерія, проте успіху досі не має.

На Слобожанському напрямку ворог підтримує у повній готовності до застосування визначені сили та засоби протиповітряної оборони на території Бєлгородської області. Продовжує зосереджувати зусилля на обороні зайнятих рубежів з метою недопущення просування підрозділів наших військ у напрямку державного кордону України. Проводить повітряну розвідку.

На Сіверському напрямку противник продовжує забезпечувати посилену охорону ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. Здійснив обстріли із застосуванням реактивних систем залпового вогню району прикордонних населених пунктів Велика Писарівка, Білопілля, Краснопілля та Юнаківка Сумської області.

Очікується продовження проведення демонстраційних дій противником вздовж ділянки державного кордону України з метою сковування дій підрозділів Збройних Сил України та недопущення їх перегрупування на інші напрямки.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Пентагоні розповіли про підготовку Росії ще однієї анексії в Україні. Кремлю доводиться частково відклададти плани через бої, що затгнулися на Донбасі.