На Харківщині, через чотири доби знайшли 2-річну Віолетту: що з дитиною

Дитину відшукали у лісі, за 6 км від дому. Три ночі вона провела сама, посеред хащ, диких звірів та небезпеки

До пошуків дівчинки залучили понад тисячу людей. Її вдалося врятувати правоохоронцям Богодухівського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook-сторінку начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.

"Саме в їхньому квадраті пошуків була дитина. Три ночі вона провела в лісовій місцевості. Її шукали майже 4 доби. Прочісували кожен метр густої лісосмуги", - зазначив у дописі Болвінов.

Попри версію щодо викрадення маля, рятувальники, правоохоронці, родичі та батьки не втрачали надію й продовжували пошуки зниклої дитини. На щастя, ця історія закінчилася "хепіендом". На добрі вісті відреагували і в МВС України. Там зазначили, що 2-річна Віолета уже в безпеці.

"Нарешті дівчинку знайшли у лісі. Вона жива, проте надто стомлена, спрагла і голодна. Протиправних дій щодо дитини не було скоєно, Віолетта відійшла далеко від дому й загубилася. Зараз знайдену дівчинку оглядають медики", – йдеться у повідомленні.

Як зауважив очільник Харківської ОВА, Олег Синєгубов у Facebook: "Поверхнево оглянувши, стан здоров’я Віолети – задовільний. Далі їй проведуть обстеження в медичній установі", підкреслив він.

Зауважимо, Віолета зникла 23 травня, у селі Скрипаїю. Дитина гралася у дворі, на території приватної оселі з братом, але ввечері хлопчик прибіг до хати сам. Дівчинку шукали серед чагарників, боліт, водойм, проте знайшли у лісі. Її батько – воїн ЗСУ, тож мати сама виховує дітей.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - У Бєлгородській області кілька селищ залишилися без влади: у ГУР розповіли, що сталося На території Бєлгородської області повстання триває та набирає обертів та масштабів.