На Банковій анонсували "чесну розмову" про майбутнє України

25 лютого відбудеться велика конференція щодо майбутнього шляху України

У другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну, 24 лютого, Київ відвідає багато іноземних лідерів, а 25 лютого відбудеться велика конференція щодо майбутнього шляху України, в якій візьмуть участь усі топові чиновники. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив прес-секретар президента України Сергій Никифоров.

"24 лютого буде багато того, що наші дипломати називають міжнародним компонентом – це візити іноземних лідерів, наших великих друзів та надійних партнерів. Хто саме буде, зі зрозумілих міркувань сказати не можу, але очікуємо, що це будуть не просто символічні візити підтримки, а й що ці візити будуть практичні результати", – зазначив прес-секретар.

За його словами, також буде онлайн засідання "Групи семи" за участю України. І це також дуже сильна підтримка.

Також Сергій Никифоров зберіг інтригу, наголосивши, що на 25 лютого готується щось особливе. Це буде конференція – чесна розмова про шлях України далі, її шлях у 2024 році.

"Будуть усі топ-спікери від влади, військово-політичне керівництво України, прем'єр-міністр, голова Верховної Ради, СБУ, управління розвідки, Мінстратегпром. Буде перша леді, буде Мінінфраструктура, Офіс президента і, звичайно, сам президент. Ми говоритимемо про різні аспекти майбутнього України", – розповів речник президента.

За словами Никифорова, йтиметься про майбутнє армії та її розвиток, впровадження сучасних технологій, інтеграцію в ЄС і НАТО, гарантії безпеки, ментальне та фізичне здоров'я, підтримку бізнесу тощо.

"За підсумками цієї конференції президент візьме слово та проведе свою прес-конференцію. Він окреслить своє бачення зазначених тем та відповість на основні питання", – резюмував Никифоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" - із чим підходимо до другої річниці великої війни: які висновки та прогнози.