Морози будуть відступати: синоптикиня -про зміни в погоді на вихідні

Вночі ще підморозить, а в денні години - відлига, навіть "плюси" невеличкі,- Діденко

На вихідні, які прийдуть 11-12 лютого, погода на території нашої країни зміниться. Йдуть нові атмосферні фронти, і несуть з собою сніг та мокрий сніг

Про це інформує народний синоптик Наталка Діденко.

Як вона передбачає, в суботу в регіонах півдня та південного сходу "серйозні" опади малоймовірні.

"При проходженні фронтів вітер може посилюватися. На дорогах через ожеледицю та сніг стане складніше рухатися. Нарешті відступлять морози", - каже прогнозистка.

Наталка Діденко зазначила, що найближча ніч ще буде холодною, до -7 -14 градусів. Але в ніч на неділю, це 12 лютого, морози впадуть до -2 - 7 градусів. Вдень на території країни стовпчик термометра показуватиме -3 +2 градуси.

В столиці погода теж зазнає змін. Синоптик говорить про сніг, мокрий сніг, проте вдень, у неділю снігопади підуть далі. Щодо вітру, то він буде південно-західного напряму з переходом на північно-західний, іноді його пориви будуть рвучкі.

"Потепління. Вночі ще підморозить, а в денні години - відлига, навіть "плюси" невеличкі. Тому, шановні метеозалежні, підготуйтеся, не лякайтеся", - попередила Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода.З четверга, 5 січня, в нашій країні суттєво зміниться погода. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в Україну прийде скандинавський циклон Axel. Він прийде до нас з опадами та сильним вітром.Як прогнозує Діденко, опади таки будуть помірні, в південних регіонах — невеликі. В східних регіонах дощі та мокрий сніг будуть йти 5 січня вже в другій половині дня та увечері.