Мокрий сніг, дощ та туман: як зміниться погода в Україні

25 грудня очікується мокрий сніг, дощ та туман

Вихідного дня, 25 грудня, прогнозуються опади: йтиме мокрий сніг, дощі та тумани. Але така погода різдвяного свята буде не скрізь.

Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

Похмуро. Опади пройдуть на території Карпат та очікуються в північних регіонах України з мокрим снігопадом, в нічний час в східних та південно-східних регіонах, вдень в переважній більшості регіонів заходу істотних дощів та снігу не буде, - попереджують синоптики.

Важливо, що нічної пори доби та у вранішні години на територіях південних, східних та більшості центральних регіонів прогнозується туман. Пориви вітру змінних напрямків, 3-8 м/с.

Стовпчик термометра недільного дня показуватиме вночі та вдень 0 +5° тепла, денної пори в Закарпатській області, на Прикарпатті й в деяких місцях південних регіонів до + 8° тепла.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про погоду на Різдво.Погода в українських регіонах на свято Різдва 25 грудня випаде зовсім не зимовою. Прийде відлига та раптове, плюсове підвищення температури. В багатьох регіонах будуть опади – дощ і мокрий сніг. Як прогнозує кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кибальчич, наступних вихідних, 24-25 грудня пануватиме плюсова та відносно тепла погода. За повідомленням із Gismeteo, в східних регіонах в передріздвяні дні плюсуватиме +4 градуси денної пори. Вночі стовпчик термометра показуватиме від -1 до +1 градуса. Суботнього дня, 24 грудня прийде сніг із дощем, а вже недільного ранку мокрий сніг зміниться дощем. Ще будуть рвучкі пориви вітру до 11-15 м/с.